dilluns, 3 de febrer del 2020

CAPSES DE VIDA GENER

Començam s'any nou amb sa primera capsa de vida amb n'Hugo!! Tenia moltes ganes d'explicar-nos tot el que hi havia a dins. Només veure sa capsa ja podem observar que li encanta en Mario Bros, mirau quina decoració més xula ha fet amb sa seva família!

Preparats...que comença!


I es primer objecte que ens ensenya són dos peluixos, un d'en Mario i s'altre d'en Luigi!


A continuació marxa un poc més enrera a la seva vida, i ens mostra un xumet.


Un peluix de quan va néixer


I sa tarjeta de l'hospital amb totes ses dades personal del seu neixement


Després surten dos cotxes amb els que juga amb es papà.


I per acabar ha duit una exposició de fotos on podem veure tota la seva família. Aquesta d'aquí és la seva germana amb n'Huga als braços.


I ara toca deixar mirar els objectes als seus companys/es aixi que feim una exposició!








I ha estat es torn de na Victoria!!! Per fí ens ha pogut explicar sa seva capsa de vida! Quines ganes tenia! Açò si, sa capsa era més grossa que ella! Què hi deu haver a dins...??


Na Victoria ens explica ben contenta que ha decorat sa capsa amb sa seva "mami" amb una foto de quan "era petita" i ha "pintat" ses seves mans.


Ens ha explicat que li agrada molt anar a nedar i també nes ha duit es gorro i ses seves ulleres noves, "perquè ses altres estan rompudes, però les guardam a ca meva" ens ha dit.


Na Victoria té una petita moto de cros de color blanc i rosa i ens ha duit un playmobil amb una moto com sa seva perquè poguem jugar.



Ens ha mostrat una foto des seu ca "Bruno, que era molt l'avi i es va morir", volguent explicar que era gran. 


Una característica de na Victoria son ses polseres, i no podien faltar a sa seva capsa de vida. "Aquestes no es rompen", m'ha contestat, perquè sap que si s'estira ses que dur a s'escola després es rompen i hi ha bolletes per tot.


I taxaaan!!! Un vestit, una corona i unes sabates de princesa!


També ens ha mostat es seu peluix per dormir. Quan anava a sa classe de ses tortugues en tenia una a casa i una a sa classe, així podia dormir.


I aquí veim sa robeta que li posaven quan era una bebé.


Finalment a sa capsa hi havia aquest llibre "pop up" que tot duna hem volgut llegir.


I ara ja...ens hem posat a jugar amb es diferents objectes de sa seva capsa de vida. Moltes gràcies!





Sa tercera capsa de vida des mes ve de sa mà de n'Izan! Que content ha estat de poder explicar als seus companys/es sa seva capsa.

Primer de tot ens ha dit que ha decorat sa capsa amb es seu "papi" i "mami". 


Es primer objecte que ha mostrat no hi cabia dins sa capsa... és el seu casc ortopèdic que va dur fins es dos anys. No estava molt content d'expicar aquest objecte, tot i que forma part de sa seva vida, n'Izan està més content ara que no l'ha de dur.



Aquí ens ha mostrat una disfressa que va fer a s'escoleta, quan era sa classe dels elefants. Encara se la pot posar!


Després ens ha mostrat dos contes ben diferents. Es primer és un conte "de bebé" perquè està fet de tela, ens ha explicat, i que quan es seu germà sigui més gran li deixarà.


Es segon és un llibre de monstres que podem tocar diferents textures. Aquest li agrada més, perquè "és de grans".


Tornam a veure coses de quan era petit, sa robeta de quan va sortir de s'hospital i també ens ha mostrat una jaqueta blava (la podeu veure a sa foto de tots els objectes junts) que li va regalar sa besavia Lourdes, de Vigo.



I també un xumet i un mossegador per quan tenia mal a ses dents.


I aquí sa disfressa d'en Batman!



I ses ulleres de sol, que no faltin! jajaja



També ens ha mostrat diferents fotografies de sa seva família, i hem pogut veure n'Izan amb es casco posat. Aquí teniu tots es objectes que ha duit! Sa capsa estava plena!



I ara toca mirar i tocar tot el que ha duit!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada