divendres, 5 de juny del 2020

MATEMÀTIQUES A LA CUINA

AVUI FAREM GELATS!

US DEIXARÉ DIFERENTS PROPOSTES DE LA PLANA WEB "PEQUERECETAS"


1. POLOS DE IOGURT I FRUITA



INGREDIENTS (PER 6 GELATS)
  • 250 gr de fruita
  • 300 gr de iogurt grec ntarual
  • almívar fet amb 50 gr de suce y 100 ml d'aigua
EL·LABORACIÓ:

1. PREPAREM L'ALMÍVAR BULLINT AIGUA I MESCLANT AMB LA SUCRE

2. FEM NET LA FRUITA, LA TALLEM A TROSSETS I LA TRITUREM

3. MESCLEM LA FRUITA TRITURADA AMB EL IOGURT I L'ALMÍVAR

4. INTRODUIM SA MESCLA A DINS DELS MOTLLES DE GELAT (SI NO EN TENIU PODEU UTILITZAR GOTS DE CARTRÓ O PLÀSTIC D'UN SOL US)

4. POSEM UN PAL DE GELAT I HO DEIXEM AL CONGELADOR MÍNIM 3HORES, TOT HI QUE ES RECOMANA UN DIA SENCER

Helados caseros



2. POLOS DE FRUITES

helados caseros de fruta

INGREDIENTS: (PER 5 POLOS)
    • 200 gr de fruita
    • Almívar fet amb 100 cc d'aigua i  50 grs. de  sucre
EL·LABORACIÓ:

1. PREPAREM L'ALMÍVAR BULLINT AIGUA I MESCLANT AMB LA SUCRE

2. . FEM NET LA FRUITA, LA TALLEM A TROSSETS I LA TRITUREM

3. MESCLEM LA FRUITA TRITURADA AMB  L'ALMÍVAR

4. INTRODUIM SA MESCLA A DINS DELS MOTLLES DE GELAT (SI NO EN TENIU PODEU UTILITZAR GOTS DE CARTRÓ O PLÀSTIC D'UN SOL US)

4. POSEM UN PAL DE GELAT I HO DEIXEM AL CONGELADOR MÍNIM 3HORES, TOT HI QUE ES RECOMANA UN DIA SENCER



3. GELAT DE PLÀTAN

Helado casero

INGREDIENTS: 
    • 1 plàtan per persona

EL·LABORACIÓ:

1. TALLEM ELS PLÀTANS I LI TIREM UN POC DE SUC DE LLIMONA PERA  A QUE NO TORNI NEGRA.

2. POSEM ELS TROÇOS DELS PLÀTANS SEPARATS EN CAPES DE PAPER FILM.

3. HO DEIXEM AL CONGELADOR DURANT 3HORES

4. TREIM EL PLÀTEN DEL CONGELADOR I EL DEIXEM 5MINUTS A TEMPERATURA AMBIENT.

5. TRITUREM EL PLÀTAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada