dilluns, 2 de març del 2020

CAPSES DE VIDA FEBRER

Es mes de febrer el començam amb sa caps de vida de na Sara! Tenia moltes ganes d'explicar-nos ses coses que li agrada fer.


Sa capsa que veis l'ha decorada amb sa seva "mami". Ens ha dit que era una capsa on hi havia joguines seves i que primer la va pintar de blau, després li van posar sa purpurina i finalment van retallar ses lletres per escriure es nom de "SARA".


Es primer objecte és molt important per sa família de na Sara. Primer va ser des seu germà gran, quan sa seva germana mitjana va néixer li va donar a ella i quan na Sara era un bebé va ser seu perquè pogués dormir amb ell. Per tant, és un peluix de 3 generacions!



A casa juga molt amb sa seva germana amb na Frozen i s'unicorn.






Una cosa molt xula que ha duit és sa seva col·lecció d'insectes! Ha duit una papallona i una arna (polilla en castellà). Ens ha dit que sa papallona la va trobar a nes carrer, que havia xocat amb un fanal i que estava al terra.



També fa col·lecció de petxines, algunes comprades, altres les agafa a sa platja, com sa de Binibeca.




Una de ses coses que més li agrada es montar a cavall. I amb aquest cavall ens ha explicat ses parts des cos i hem après noms que no coneixiem.


Aquí ens mostra 3 àlbums de fotos que han preparat per dur a s'escola. En un hi ha sa seva família, que mus ha explicat foto per foto on eren i amb qui estava. A un altre hi havia es seus amiguetes i amiguetes, algunes de quan eren bebés i d'altres més recents. I a nes tercer àlbum hi havia na Sara que mus ha explicat ses coses que li agraden fer.


En acabar hem fet una petita exposició pera  que es seus companys/es poguessin tocar i veure es objectes des a capsa de vida.








Sa segona capsa de vida d'aquest mes ha vingut de sa casa d'en Bruno! 
Preparats?


Es primer objecte que ens mostre és una disfressa de pastoret, concretament "El Olentzero" de Navarra, ja que part de sa seva família és d'allà.


Després segueix amb uns mitjons de quan va néixer. 


També ha portat un bodie amb estrelletes.


I un peluix que és un "mono" que li posaven a sa seva cuna perquè hi pugués jugar amb ell. (Està fet de mitjons reciclats)


Seguidament ha tret un àlbum de fotos, però espereu...que no és ben bé un àlbum, és un conte personalitzat on és protagonista és en Bruno i sa seva família!



Amb l'avió ens ha explicat que des de petit viatja molt perquè la seva família està fora de Menorca, concretament a Puente de la Reina i a Argentina!


Una de ses destresses d'en Bruno és sa cuina! I per això ha duit un davantal i un ganivet de llenya amb es que cuina molt!


I per acabar sa seva presentació ha tret una sorpresa... un bombo amb es qeu toca "chacareras".


Hem fet una petita exposició per veure i tocar es objectes de sa seva capsa de vida.










Seguim ses capses de vida i és es torn d'en Dani!
Preparats? Que té moltes ganes i ja obra sa capsa...



Es primer objecte que ens mostra és un cotxe de color blau cel i ens ensenya com es mou sol si li donam a sa rodeta.


Després treu unes sabates de quan era petit i les compara amb ses seves d'ara.



Li agraden molt es contes i un dels que té a casa és es d'en Miquelet!


Quan ha vist ses fotos les ha mostrades ben orgullós als seus companys/es! Ens ha presentant, foto per foto, tota la seva família.


En Dani és un fan de ses construccions, així que a sa seva capsa també n'hi havia amb ses que mus ha fet una casa.



Després, ha sortit un xumet, el seu darrer xumet.



Aquí ens mostra part de sa roba que va dur a s'hospital quan va néixer. Sa roba ésmolt petita, ara ha crescut, deien els companys/es.



Amb sa roba de quan era més petit també hi havia aquesta camiseta d'en Miquelet.



Finalment hem fet una petita exposició i tothom ha pogut mirar i tocar es diferents objectes de sa capsa de vida d'en Dani.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada